Title Image

“Winners make mistakes but never quit”

Sebastiaan Passtoors - Personal trainer en business coach

Sebastiaan Passtoors

Trainer

E-mail: sebastiaan@theimprovedme.com
Based in: Belgie
Coachen en lesgeven is een passie!
Ik ben mijn carrière begonnen in de sport, waarin ik, na mijn opleidingen, verscheidene jaren full time actief ben geweest. Nu jaren later heb ik het lesgeven of coachen nooit hoeven laten. Zo ben ik nu na continue te blijven leren inmiddels al bijna 20 jaar actief in het bedrijfsleven, waar ik reeds in het verleden alsook vandaag bouw aan het succes van internationale teams.

Work

Certificaten

ISSA Certified Personal Trainer

active certified member en trainer

Een opleiding die in detail inging op de bouw en werking van het lichaam. In de stage heb ik mij gespecialiseerd op het trainen van mensen die herstellen van een operatie, een ongeval of een specifieke beperking hebben. Hier hoop ik mij de komende jaren nog verder in te kunnen verdiepen.

Training B Bloso

trainer en coach

Jaren terug behaalde ik mijn KNLTB A en B licentie en met de verhuis naar Belgie werd dit jaren later nogmaals omgezet naar een Bloso licentie.

MMA Fitness Trainer

– momenteel trainingen georganiseerd – www.moves.center

Heerlijke opleiding, na jaren martial arts gedaan te hebben alsook als Senpai de jeugd lesgegeven te hebben in Aikido, een nieuwe uitdaging. De ideale mix van de beweging en intensiteit van martial arts gecomineerd met fitness invloeden en opzet.

Train the Trainer

zakelijk en sport

Hoe breng je je kennis over zodat ook anderen les kunnen geven. Een geweldig gevoel als je de passie van het lesgeven kan doorgeven aan iemand anders.

Babson College (Boston USA)

Business Management and innovation

Een unieke ervaring om aan een van de beste business schools van de wereld een opleiding te kunnen vervolledigen. Innovatie, executive management, finances, communication en brand building.

…..

zakelijk

Naast de hier relevante trainingen heb ik er nog tal van trainingen en examens opzitten. Zo probeer ik minsten 2 trainingen per jaar te volgen, omdat je overal wel iets bijleert. Al was het de bevestiging dat je de goede kant op gaat. Meest recent: CCISO (ICT Security), herstel oefeningen voor mensen met rugletsels (sport), ..

Join One Of
Our Teams

Momenteel zoeken we geen personeel, maar blijf geregeld kijken of stuur ons een bericht als je op de hoogte gehouden wilt worden. 

Vul uw gegevens in om coaching of training informatie te verkrijgen of indien u een vraag heeft.

* indicates required field